Главная » 2010 » Август » 5 » Лига Европы. Карпаты проходят Зестафони
21:25
Лига Европы. Карпаты проходят Зестафони

Грузія. Зестафоні. Стадіон «Центральний»

Головний арбітр: Томмі Шервен (Норвегія)

"Зестафоні" - "Карпати" 0:1

Гол: Кожанов 90+1

"Зестафоні": Квасхвадзе, Оніані, Аладашвілі, Даушвілі (Бенашвілі 80), Гелашвілі, Дзарія (Бабунашвілі 60), Двалі (Цинамджвіршвілі 67), Хідешелі, Апціаурі, Грігалашвілі, Еліава

"Карпати": Тлумак, Батіста, Ґодвін, Зеньов (Гурулі 45+5), Кожанов, Мілошевіч, Ощипко (Авелар 33), Ткачук, Тубіч, Федецький, Худоб’як

Попередження: Оніані 44 - Батіста 66, Тубіч 70


Долю першого протистояння третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА між львівськими «Карпатами» і грузинським «Зестафоні» вирішив один влучний удар Ігоря Худоб'яка. У виїзному матчі героєм поєдинку став Денис Кожанов, який відзначився в компенсований арбітром час.

Грузинська команда традиційно добре виступає в рідних стінах, тож у першому таймі підопічні Олега Кононова віддали ініціативу господарям і зайняли вичікувальну позицію. Незважаючи на перевагу у володінні м'ячем, гострих моментів хлопці Георгія Гегучадзе не створили. Натомість львів'яни діяли на контратаках. Чудову нагоду для взяття воріт втратив Андрій Ткачук, який пробивав головою після подачі з правого флангу Ігоря Ощипка, проте м'яч пролетів вище поперечини.

А на 34-й хвилині на грузинському стадіоні погасло світло, і арбітр зупинив гру. Після усунення технічних несправностей суперники дограли перший тайм, проте створити бодай один небезпечний момент жодна з команд не спромоглася.

По перерві найпам'ятнішим моментом можна вважати красивий удар грузинського легіонера «Карпат» Олександра Гурулі, але голкіпер господарів Роїн Квасхвадзе м'яч якимось дивом парирував.

А от із ударом хавбека львів'ян Кожанова воротар «Зестафоні» не впорався. Вишукану комбінацію розпочав Батіста, який з лівого флангу викотив м'яч під удар Ігорю Худоб'яку, але той не став пробивати, а віддав далі на Кожанова. Молодий хавбек «Карпат» низом пробив у дальній від кіпера кут – 1:0. Перемога за сумою двох матчів дозволила «Карпатам» пройти до стикового раунду Ліги Європи. Суперник української команди визначиться на жеребкуванні у п'ятницю.


Категория: Лига Европы | Просмотров: 1395 | Добавил: El_Nino
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]